• Header Orca Closeup 2200x500
 • Header Strada Closeup 2200x500
 • Header Waw Closeup 2200x500
 • Header Df Closeup 2200x500
 • Header Quest Closeup 2200x500
 • Header Questxs Closeup 2200x500

event 2015 jr ankomst ganløsekro 900x150

Juleræs 2015

I slud og sne blev årets juleræs afholdt hos Velomobilcenter.dk. Starten gik kl. 8.30 lørdag morgen d. 21 november, til hjemmebagte boller, te og kaffe. Humøret var højt da de første velomobiler trillede ind i tørvejr, klar på en dag fyldt med foredrag, øl, godt selskab og masser af mad på Ganløse Kro.

Et par jyder var ankommet torsdag, og det gik ikke længe før vi alle var i fuld sving med forberedelserne. De faste folk var travlt optaget med velomobiler, som skulle være færdige til service og en ny DF skulle også afleveres om lørdagen. Pernille stod for hjemmebaget, samtidig med at vi andre jyder stillede op og gjorde klar til lørdagens arrangement. 

8:30 -  11:30

  

Morgenbordet

Morgenbordet

Dejlig hjemmebag til morgenmad. Kanelsnegle boller kaffe te
Hans Wennerberg

Hans Wennerberg

Foredrag om bjergtur på Brompton. Hans og hans kone Christine, har deltaget i et cykelløb hvor man ikke forventer en foldecykel. Dette indebar en masse højdemeter, og vi må sige at Brompton cyklen har vist sig at være en fantastisk alsidig cykel.

Læs mere

Event 2015 Jr Mathias Dalgas 900

Event 2015 Jr Mathias Dalgas 900

Foredrag af Mathias Dalgas som deltog i det selvstændige løb : The Transcontinental Race Løbet gik fra Belgien til Istanbul i Tyrkiet, med en længde på ca. 4200km og 40.000 højdemeter, på 14 dage.

Læs mere

11:30 - 12:45

Samling uden foran velomobilcentret. Her var der afgang til 2 forskellige ruter. I år havde vi også inviteret Brompton interesserede med til at deltage i vores cykeltur. 

juleræs 2015 velomobilcenter.dk

Turen går nu via 2 ruter til det dejlige bryghus Skovlyst

Skovlyst bryggeri 2015

Efter en dejlig forfriskning bliver der blæst til afgang mod Ganløse Kro, hvor der venter os en god julefrokost. 

14:00 - 16:00

Julefrokosten

ganløse kro 2015

Mens vi sad på kroen bredte julestemningen sig ligeledes udenfor, "SNESTORMEN KOMMER"  specielt til glæde for de cyklende jydske velonauter som skulle tilbage mod Jylland næste dag.

ganløse kro velomobilcenter.dk

16:00 - 18:00

Som afslutning på dagen inviterede vi alle tilbage på velomobilcentret til et ekstra foredrag holdt af Søren Møller omhandlende hans tur til Paris - Brest - Paris.

søren møller velonaut velostrada.dk

Til slut kom vi fra Velomobilcenter.dk på for at fortælle lidt om os samt at få jer med i en dialog omkring fremtid og ideer.

afslutning velomobilcenter.dk
 


Afslutning 

Vi lagde op til en "workshop" hvor i havde mulighed for at komme med input med ønsker, ris og ros til velomobilcentret. Vi er meget taknemlige for jeres interesse samt medvirken til, at dette år juleræs endnu engang blev en succes. På mødet drøftede vi netop hvordan klubben kunne udvikle sig, hvilke ønsker i havde men også hvad vi som Velomobilcenter kunne gøre for at støtte op om klubbens fremtid.

Klub Nordic Velomobilcenter.dk 

Ideen med klubben set ud fra Velomobilcenter.dk's øjne : 

 • Skabe et fællesskab for vores velomobilkunder, men også eksisterende velomobilejere.
 • En klub som vi har mulighed for at støtte 100% op om.
 • Give et værktøj til jer for at styrke vores fælles interesse.
 • En klub som vi hurtigt kan forme i fællesskab med jer.
 • Mulighed for at tilbyde jer nogle eksklusive fordele på sigt.

I forbindelse med klubben vil vi meget gerne høre mere om jeres ideer og ønsker, samt hvis i har lyst til at give en ekstra hånd så vil vi meget gerne høre fra jer. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at støtte op om jeres ideer, klubben er tiltænkt jer, så støt op omkring projektet så det ligeledes kan blive en succes. 

Det vi tænker i kunne være behjælpelig med er : 

 • Information til nye velomobilejere
 • Planlægning af ture
 • Planlægning af større events
 • Planlægning af fælles motionsløb

 Til dem af jer som ikke var med til afslutningen, vil vi også meget gerne høre fra mht. ideer, ønsker etc. Skriv gerne en mail til en af os.

Hvis det har noget med klubben eller Web at gøre så skriv direkte til vores webadmin her

Vi vil ligeledes gerne opfordre deltagerne at maile os billeder fra arrangementer så vi kan få dem op her på siden. Send dem gerne til vores webadmin her

Til slut vil vi endnu engang sige tak til alle gæsterne for at i gjorde dagen til noget specielt. Vi ser frem til at møde jer alle igen til det næste arrangement. Hold øje med hjemmesiden og vores facebookside.

GOD JUL!