• Book en tid til testkørsel

    Book en tid til testkørsel

    Login på siden og book din tid her.

    Login

Book tid til testkørsel

Hvorfor?

Du har nu mulighed for at hjælpe os med at skabe lidt mere tid til service og snak til dig som kommer ind til os, netop ved at hjælpe os med lidt administrativt arbejde.

Nu giver vi jer mulighed for at booke jeres tid til testkørsel af en af vores velomobiler online. Det vil spare os for en hel del tid, og ligeledes sørge for at vi har de nødvendige oplysninger, for at sikre os at netop din testkørsel bliver en succes.

Hvordan?

Hvis du ikke allerede har registreret dig som medlem hos os, så kan du gøre dette her

Som registreret medlem, logger du ind på siden og bliver så viderestillet til medlems-siden. Her vil der løbende blive tilføjet forskellige muligheder, som ekstra service til dig som medlem.

Når du vælger at booke en tid online, vil du blive sendt videre til vores kalender, hvor du i ro og mag kan vælge netop den tid som passer dig. De ledige tider vil fremgå af kalenderen.

Når du har valgt din tid, vil du blive bedt om at udfylde et skema som vi har brug for, netop for at optimere din oplevelse af testturen. Det er vigtigt for os, at du har udfyldt formularen så godt som muligt, samt vil vi opfordre dig til, at læse vores artikel omkring Valg af velomobil inden du kommer ind til os.

Spørgsmål?

Hvis du er i tvivl så kontakt os gerne, ellers ser vi frem til at give dig en kanon oplevelse. 

 

Med venlig hilsen

 

Velomobilcenter