• Bliv medlem og få ekstra fordele

    Bliv medlem og få ekstra fordele    Som registreret medlem vil du løbende få flere og flere muligheder her på siden. F.eks. har du mulighed for at booke din testkørsel direkte via vores online-kalender. .

Privat-politik ved registrering.

Ved registrering på vores side opgiver du navn og emailadresse. Disse vil udelukkende blive brugt når du ønsker at booke en testkørsel via vores hjemmeside. Dette vil foregå via vores samarbejdspartner www.supersaas.dk, du kan læse mere om deres politik her : https://www.supersaas.dk/info/online_kalender_bookingsystem_fortrolighed

Hvis du ønsker at slette din profil på vores side kan dette gøres via dette link, eller under menu  "for medlemmer"

Fordele som medlem.

Som registreret medlem vil du over tiden få flere og fler fordele. Du kan følge med her på siden hvor vi løbende vil annoncere netop dine fordele som registreret medlem. Det koster pt. ikke noget at være medlem af velomobilcenter.dk samt Klub Nordic.


Mulighed for at booke en testkørsel

Som medlem har du mulighed for at booke et testkørsel via vores kalender. Find en tid som passer dig, når du har tid til det. På den måde hjælpe du os med at have tid til dig, så du får den bedste oplevelse af velomobilverdenen.


Mulighed for at se andre velonauter på kort

Her får du mulighed for at skabe nye kontakter og se om der er andre velonauter i dit lokalområde. Støt op om kortet så vi kan styrke vores fællesskab.

Hvis du allerede er registreret kan du logge ind her og få fordelene som registreret medlem. Vi bruger kun dine data til brug ved booking af testkørsler og vi vidergiver ikke persondata til 3 part.