spyglass

Vision

Alle i Norden skal have mulighed for at få et indblik i velomobilens verden, gennem et lettilgængeligt, kvalificeret, servicebevidst og nærværende velomobilcenter.

Mission

Mission

At gennemføre et målrettet arbejde for kendskab af velomobilen – dens forcer indenfor daglig transport samt dens mange sublime egenskaber som et redskab inden for sport, via et bredt udvalg til mænd, kvinder og børn.

om os

Velomobilcenter

Fremvisning samt afprøvning af det brede udvalg af aktuelle velomobiler og tilhørende udstyr, repræsenteret i et informativt og uformelt miljø. Vejledningen er baseret på kundens behov, og udføres af et oplagt og servicebevidst team med tusindvis af velomobil kilometer i benene, baseret på daglig transport, sport og touring.

 

Vi har værkstedsfaciliteter der kan påtage sig enhver opgave.
Dette skaber en ro og base for, at slutbrugeren får den oplevelse der gør, at den positive og inspirerende verden omkring velomobiler vil blomstre og brede sig.

 

 


 

Mangeårig mekanisk og elektrisk håndværksbaggrund, samt daglig bruger af velomobil. Partner og ophavsmand for velomobilcenter.dkFransk uddannet ingeniør med speciale indenfor konstruktion og visualisering. Erfaring med flere velomobilprojekter samt partner i velomobilcenter.dkSalgs- og marketing uddannet, bruger af velomobil i en ellers noget mandsdomineret disciplin. Partner i velomobilcenter.dk